2015. április 5., vasárnap

12.Rész - 3.kiválasztás


 

12.rész - 3.Kiválasztás

Előző rész: ITT   

 
Először is mielőtt kezdődne a rész össze szedem a dolgokat ,mert minden össze vissza van és most itt mindenki láthatja, hall róla. Lehull a lepel : DDD haha. Na szóval itt van a végleges Sims Villa 8 logója. A többi dolgot majd később egy külön cikkben leírom és megosztom veletek.

Másik téma: NEM LESZ SZÜNET!!! : ) Hurrá : D Szóval minden megy tovább rendesen.


Újabb kiválasztással jelentkezünk a 9.nap folytatása. Hát az előző részben történtek után érdekes lehet a végeredmény. Hát lássuk kik lehetnek a kiválasztottak és miért:


Flame? Aki szépen keverte a szálakat és "tönkretette" Oscar és Lea kapcsolatát bár igazából nem ő tehet róla mégis erősen közre játszott. 


Anna ?  Aki Oscar utolsó barátja a villában? Lehet ez un szimpátiát kelt.


Skyler? A magának való csaj aki nem túl társasági sim?


Heaven? Ki többek között Oscar ellen ,de mégis vele flörtölt. Kit körül táncolnak a férfiak? 


Archer ? Ki a párbaja óta eltűnt a villa életből? 


Minho? A haj változtatás megváltoztatná a véleményeket is?


Lea? Aki szakított Oscarra mert elhanyagolta őt,de mégis ő jött ki rosszul.


Oscar védett így ő nem lehet.


A kiválasztott nem más, mint:


LEA! A lakók Leara rakták a kiválasztó jelet így az ő köre jön most. Kit visz vajon ki magával?


Lea döntése Minho! Így a 3.párbaj résztvevői ők ketten és csak az egyikük térhet vissza.


Lea - Szívemre hallgattam volna akkor kivittem volna Oscart ,de védett. Így az eszemre hallgattam az pedig azt mondta Minho. Nagyon remélem hogy most megmutathatom hogy erős vagyok. Eltapostak , megaláztak...nem érdekel a lényeg kint a stúdióban történik majd. Az igazságszolgáltatás. A nézők döntenek : ) Én pedig elfogadom.


Minho - Esélyesnek éreztem magam erre a párbajra. Esélyesnek érzem azt hogy Lea most veszíteni fog ,de nem iszok előre a medve bőrére. Ki kell találnom hogy mászhatok ki ebből és hogy nyerhetek. Szerintem Oscarral fogok össze állni a párbaj ideéig.


Eljött az idő hogy megint fontos döntést hozzatok. Lea vagy Minho? Minho vagy Lea? Csak egy sim maradhat tovább és láthatjátok tovább a történetét. Ki lesz az? Kire vagytok inkább kíváncsiak? Kit szeretetek jobban? Kit néztetek szívesebben? Szavazatok és döntsétek el. Köszönöm hogy velünk tartottatok. Kellemes ünnepeket : )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése