Történelem


A Sims Villa 2010-től egészen 2019-ig tartott! Itt szeretném nektek bemutatni az évadokat, és a kalandot amit átéltünk.Az összes győztes 2019-ig!


A Sims Villa 1:

 
Az első évad 2011.12.13-án került fel a simsvilla.bloglap.hu-ra! Az oldalt már törölték ezért nem érhető már el. Az alap koncepciót még 2010-ben Kanadában tartózkodásom alatt álmondtam meg, és készítettem hozzá egy oldalt (http://valovilag-sajatstory.blog.hu/ ). Elsőként Reality Life-ként kezdtem, mert nem a Sims volt a fontos benne. Aztán jöttem rá, hogy nagyon is fontos a Sims része a dolgoknak. Ezért lett végül Sims Villa.


Tervezeti elgondolás 2010-ből:
 

Sims Villa 2:
 

A második évad 2012 elején kezdődött el. Ez volt az első olyan évad, ami már jelentkezős volt. Ebből kifolyólag többen olvasták, mert mindenki tudni szerette volna, hogy a sime hogyan áll a játékban. A közösség hatalmas volt. A párbajok tényleg párbajok voltak. Rengeteg kampány volt, és sajnos konfliktus, de végül mindenki jól szórakozott, és ez volt a lényeg. Rengeteg morzsa maradt fent a neten pl ( http://www.sporttrendeszene.eoldal.hu/ ) itt görgetve találhatjátok egykori Roxy játékos felhívásait az oldalán. Ebben az évadban történt egy nagyon kemény párbaj. Amiről sajnos nem maradt fent semmi, de volt egy párbaj ahol a szavazás komment szekciójába özönlöttek a kommentek.

Lementett szöveges változat: (http://www.totaldramaonlyone.sokoldal.hu)

Egyéb képek:


Rajongók kampányai:

Sims Villa 3:

  


A Sims Villa 3 2012 végén kezdődött. Kettő nagyobb szünet volt a játékban, és végül sajnos abba maradt nagyon sok idő után a játék. Itt már sokkal fejlettebb voltak a dolgok. Új oldalon is volt a játék. Szintén nagy volt a közösség ereje. Kétszer volt stílus váltás. Az első videó az első, a második a második résznek volt az előzetese. Nagyon hosszú, talán a leghosszabb játéka volt. A Sims Villa 7-hez mérhető.

ITT AZ ÖSSZES RÉSZ ÍROTT FORMÁBAN: KATT

 


Talált fotó az oldal kinézetről:

Rajongók kampányai:

A játék lezárásakor bent lévő játékosok:Egyéb képek:


 


Sims Villa 4:

  A Sims Villa 4 beszavazós játék egy hónapig tartott. Előtte nagy szervezés volt az új honlap. A beszavazó alatt ment összefoglaló szóval elég szépen haladt de már nem volt olyan mint az előtt. Eleve nagy változás volt mindenkinek hogy G-portálra költöztünk. (http://simsvilla44.gportal.hu/). Aztán egyszer csak gondoltam egyet és a játékosok is visszakoztak már szóval befejeztük. Szóval a 48 jelentkező és 14 lakóval úgy döntöttem nem lesz Sims Villa 4 és nem lesz többet sims villa sem....
Beszavazók eredményei: ITT


Egy promóciós kép még mikor a sims villa 3 ment itt használtam elsőnek VV jelet: 

Az első kép a SV4 korszakból:

Sims Villa 4.2:Sims Villa 4.2 ami a beszavazós évadot követte már majd három hónapig tartott ,de ennek sem lett vége. Elég érdekes hogy folytattam, de úgy gondoltam kell adni még esélyt és jól tettem, mert elég jól ment. De történt valami Hogy mi? HÁT  a bloglap.hu törölte a Sims Villa 2-3 oldalát és akkoriban még oda töltöttem fel a képeket így minden kép oda veszett az oldalról ezért is vannak töröltekként az oldalon. Nem érhetőek el.


Az oldal: ITT

Párbajok: ITTVégül bent maradt a lezáráskor:


Sims Villa 5 promóciós kép a SV4 menetelekor már tudtam hogy sims 4 lesz : D :

Sims Villa 5

 A Sims Villa 5 2014.05.10-én indult. Ez az első olyan évad amiben a simeket már magában a játékban mutatjuk és nem dialógusban írjuk le a napi történéseket. EGY igazi át törés. Egy oldal itt ami könnyen kezelhető és imádom. Sosem tűnik el remélhetőleg és örök emlék marad. A Sims Villa 5 alatt már promotáltam az első Sims 4-es évadom a Sims Villa 6: Dzsungelt.


KATT IDE AZ ÉVADÉRTA Sims Villa 5.2 2014.06.27.én indult útra. Szintén az új módszerrel csak már jelentkezőkkel és teljesen új és mesés villával.Vége lett hamar technikai okok miatt annak ellenére hogy nagyon nagy érdeklődés volt iránta. Sosem volt egy nap 800-nál több látogatóm.. A simek is csodásak de egy idő után a villa talaja eltűnt, a simekről a ruha eltűnt : S Így le kellet töröljem a sims 3-mat.


ITT ÉRHETŐ EL A SIMS VILLA 5.2Sims Villa 6: Dzsungel2014.06.05.-kén még csak reklámoztam az első Sims 4-es évadot! Majd 2014.08.05-kén már bejelentettem a címet DZSUNGEL!

Ez előtt már a Sims Villa 5 alatt reklámoztam így a SV6ot:
A tervezett logó:


Az első Sims 4-es évad. Nagyon nagy újítás volt, és ezzel indult el egy nagy változás is. Az első Villa ami igazából dzsungel. Tematikus évad volt! A Sims Villa 6 : Dzsungel. Itt megdőlt a rekord és 900 napi látogató jött az oldalra. Az évadban a lakók a dzsungel egy részén élik napjaikat. Edzenek pontokért, és várnak arra, hogy ki marad a végén aki mindent visz? Ki lesz a dzsungel királya/királynője.


A jelentkezés proceduráján volt egy kép ahol lehetett követni ki marad, és ki megy! A beszavazók nagyon nagy hatást keltettek. Mindenki bent akarta látni a simét!Sims Villa: LIVE

Volt egy ötlet a Sims Villa 7 előtt! Ami egy videós évad volt. De még nem voltak meg a megfelelő eszközeim, és tudásom hozzá, így csak egy részt élt meg.

Sims Villa 7: Horror Ház
A Sims Villa 7-et már akkor bejelentettem, amikor a Dzsungel tematikát. A horror téma nagyon közel állt hozzám.

A kezdetleges logó és az első tényleges promo (Volt egy a Dzsungel 8.részében) videó:

A Sims Villa 7 : Horror Ház a nevében is HORROR! Arról szól, hogy 12 lakó beköltözik egy horror villába (eredetileg ház lett volna, de változott a dolog). Ez az évad kicsit nagy felkonferálással indult és ezért más lett, mint a terv de egyik leghosszabb és legjobb évad. Újra megvolt a kis közösségünk az ELIT ahol a játékosok készítői barátkozhattak, beszélgethettek, közben a játék is ment. A Sims Villa 7 végén meglett a nyertes. A játék elején nagyon különleges kalapos beszavazás volt. Külön csapatokból választottuk be a simeket.

A dzsungel évadban már láthattak a lakók egy kis "clue"-t a horroral kapcsolatban!Itt nagyon érdekes volt a promóció! Külön videoklipek készültek, amik reklámozták az évadot.
Sims Villa 8: Labirintus /All Stars/

 


Sims Villa 8 : All Stars Labirintus eredetileg a villát akartam átalakítani modernre, és beköltöztetni az eddigi játékosok sztárjait, de kreatív ötleteimet kiélve Labirintus lett belőle. Egyik legegyedibb évad sokkal több izgalommal. A régi simeket láthatjuk újra igazi élmény, és a végén kiderül ki érdemli meg a legeslegnagyobb koronát. Az évadot még a Sims Villa 7 indulásakor és már előtte is promotáltam. Próbáltam kontrasztot állítani a sötétség, és a fény között.

Ez volt a kezdetleges logó:

A játék végül kevesebb résszel rendelkezett, mint terveztem, de így is nagyon érdekes lett. Az első olyan évad, ahol a végkifejlet nagyon különleges. Az utolsó évad a fő oldalon.
Sims Villa 9: Új GenerációAz új évad előtt volt egy tervezett évad amit töröltem, majd jött az új generáció. Megint jelentkezős volt, de most kicsit máshogy. Megvoltak a simek, és választaniuk kellett kivel lesznek. Igazából ez az évad a legjobban kivitelezett. Izgalmas dialógusok, és történet vezetés. Végül megtörtént ami még soha: Fiú nyert. Volt az évadban sok minden ami eddig nem például: baba születés.

Az egész évad itt elérhető: ITT

Sims Villa 10
2016-ban az utolsó Sims Villa évad, ami elindult. Sajnos nem ért véget, mert technikailag nagyon nem ment már a Sims 4, és az iskola is fontosabb lett. De ez az évad már teljesen a csúcs. Minden nagyon szépen megtervezett. Az első részek elérhetőek ITT!

2018/19-ben jött a legújabb generáció! A Sims Villa 11 visszahozta a régi évadok stílusát. 13 jelentkező közül 4 hónap alatt kikerült egy győztes aki Adrian - Barbi lett. 26 epizód és elképesztő párbajok. Az évad itt érhető el: ITT


Köszönöm a figyelmet! : ) Talán folytatódik majd a történetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése