2014. december 22., hétfő

JELENTKEZZ A SIMS VILLA 7-BE!

 

" Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. "
-Dante Pokla

Üdv minden lelkes Sims Villa rajongónak vagy csak ide tévedt léleknek. A Sims Villa 7 ezennel a dizi átalakulásával is jelezve. ELKEZDŐDÖTT! Ez a korszak talán a legkülönlegesebb és furcsább lesz a Sims Villa történelemben. Primrose megnyerte a Sims Villa 6-ot most pedig keressük az utódját. Egy igazi SZÖRNYET! 

A JELENTKEZÉS SZABÁLYAI: 

A jelentkezés menete nem nehéz. Összesen 8 szabály van. Amit ha betartasz és jó mindent már esélyed is van a bent létre. 2015 Sims Villájának különlegessége hogy nincs korlát. Bármennyien jelentkezhettek. SIMS 4 DEMOBAN IS LEHET SIMET KÉSZÍTENI AMI INGYENES. A szabályok:

1, CSAK három egyedi (nem játék beli) cuccot használhattok a simen. Ezeknek pedig a letöltési linkjét elkülditek. De nem biztos hogy azt a tartalmat le is töltöm. Mivel rengeteg jelentkezőre számítok nem fogok azért több száz letöltést a játékomba tenni. Próbáljatok meg a játékbeli cuccokat használni. Ha már nekem megvan az a letöltés akkor pedig nincs probléma ,de NYUGI! A bejutott simek át fognak menni egy átalakításon ,de persze nem felismerhetetlenségig.

2, Ne használj Sims Villa 5, 5.2, 6 neveket. Legyél mindenképp kreatív. A név ha lehet ne legyen Angolol és Magyaron kívül semmilyen más nyelven.

 3, MINDEN JELENTKEZŐNEK KÖTELEZŐ A MÁSIK NEMBŐL is küldeni! Ez azt jelenti hogy mindenki jelentkezik lánnyal és fiúval is. Ezeket pedig egyszerre küldjétek majd el ne külön az egyik és a másikat. Amikor úgy érzed kész vagy elküldöd. Van időtök.

4, A galériába feltöltésnél ügyel hogy a nevet írd át fent. Ha nem teszed és nem találom a simed magadra vess. Nem fogom át kutatni az egész galériát egy két simért. Figyeljetek oda. LÉCIVES ÚGY TÖLTSD FEL HOGY EGYÜTT A LÁNY ÉS A FIÚ SIMET!

5, Add meg a simed életcélját és tulajdonságait és járását és hangját.

6, Nem lehet leszedni egy simet a galériából és azt beküldeni. Ezeket a játékosok örökre ki tiltom a sv-ból.

7, A leírásba a galériában mikor feltöltöd KÖTELEZŐ belinkelni az oldal címet. (http://simsvilla5.blogspot.hu/) 

8, Természetesen SIMS 4-es ez az évad is

A JELENTKEZÉS MENETE:
A jelentkezés FACEBOOK oldalon történik. A Sims Villa Facebook oldalán üzenetben kérem a következőket:

1. A Simed neve: Fiú - Lány  (Galériában is így találom meg!)
2. A te IGAZI neved:  (Nem lehet a neved cicababa666,de persze ha mindenki úgy ismer mint pl: Pici Lány akkor az lehet)
3. Melyik szín: Lila,Fehér,Piros válasz egyet:   (Később fontos simednek nem külsőleg hanem csapatilag) 
4. Origin ID-d : 


 ENNYI LENNE! REMÉLEM kihasználja mindenki az alkalmat. Aki nem tudná katt a keresztre a fb oldalunkért:https://www.facebook.com/pages/Sims-VillaThe-Sims-4/300345786696342

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. : ) Sajnos nem sajnos már nem lesz több Sims 3-mas Sims Villa.

      Törlés
  2. Bocsi hogy megkérdezem de az origin ID az aaz origin azonosító ? Én ehez nem nagyon értek.

    VálaszTörlés