2015. július 29., szerda

12.Rész - A Labirintus (Évadzáró Finálé)

   


SIMS VILLA 8 : ALL STARS LABIRINTUS
12.RÉSZ - A LABIRINTUS
ELŐZŐ RÉSZ : ITT 


Eljött az idő. Több mint nyolc évad ment már le, és tudom, hogy ez az évad nagyon döcögős lett, és kevésbé sikeres, mint az elődei, de attól még a legegyedibb stílusú. Most fény fog derülni a labirintus titkára, és hogy a nyolc évad közül Bence, Jodie, Hannah, Johnny-e az a sim aki a legeslegjobb lesz.
A feladat egész egyszerű lesz. Mindenki máshonnan indul, és a feladat aki elsőnek jut ki az fog nyerni.

 

 Jodie - Nagyon izgatott vagyok, mert előzőleg csak második voltam, és ha megint megtörténne valószínűleg soha nem heverném ki. Sok jó emlékem lett, de most nyerni sokat fontosabb volt. Prim kiesett, már megelőztem, de ez nekem nem elég.

 

 Hannah - Ha nyerek a pénzből esküvőt rendezhetünk végre Anthonyval. Itt lenni újabb alkalommal isteni volt. Talán nem is kívánhattam volna jobbat. Várom nagyon mi sül ki ebből az egészből én mindent megteszek.

 

 Bence - Már az elején sejtettem, hogy idáig eljutok. Viszont, hogy innen hova tovább az másik kérdés. Elképzeltem már mi lesz, de pontosan el sem tudom képzelni ki nyerheti meg ezt az egészet.


 Johnny - Én amíg itt voltam egy percet nem edzettem... lehet kellet volna. Minden esetre tűkön ülök, hogy sikerül e. Szinte gombóc van a torkomban, és alig kapok levegőt az izgalomtól, hogy több millát foghatok majd a kezembe.

 

Felkészülni!!!

 

 Vigyázz!!

 

 Kész!


  RAJT!


Johnny elindult a labirintusban, de egyből egy nehéz részhez érkezett.


 A végtelenségbe ahol rengeteg csapda van, de persze erről aki arra jár mit sem tud.Így őt el is nyelte a labirintus. Kiesett a játékból (Első kieső 3 szavazattal)Bence is elindult, és bár azt hittem jó úton halad, nem vette észre a jeleket mikor beleugrott abba a medencébe.


A föld elnyelte (Bence második kieső 4 szavazattal)

 

A két lány fej fej mellet haladva rohantak a cél felé. 


Jodie hátra maradt a cél előtt

 

Egy fal elválasztotta őt Hannahtól.


Hannaht pedig csak egy nagy erős fehér fényt látott maga előtt.

A Sims Villa 8 nyertese Hannah és játékosa Pammy lett : ) Gratulálok Pammynak ezért a gyönyörű, és fantasztikus Simért akit még évekkel ezelőtt készített és indított a Sims Villa 2.évadjában amit nem sikerült megnyernie, de most, mint látható ő a nyertes. Lessék tovább a dolgokat csak most jön a java:


Hannah szépen szunyókált egy helyen.


Egy szörnyű helyen!


Mikor felkelt, és szeme elé tárult...


Hannah - ÚR ISTEN! JAMINAH? TE VAGY AZ?
Jaminah - Igen *köhög*
Hannah - Sovány, és sápad vagy, és mi ez az arcodon? Mi folyik itt? Ki ez a kék ember?
Jaminah - Az nem ember *köhög Hannah..... Itt tartanak minket, és átalakítanak minket. *köhög* A nyertes abban részesül, hogy vissza térhet haza a földre, míg a vesztesek itt maradnak az új föld megteremtése projekt résztvevőjeként. Emlékszel *köhög* amikor az elején bejelentkeztünk? Aláírtuk a papírt. Beleegyeztünk mind. De te hazatérhetsz, és a pénzt is megkapod *köhög*
Hannah - Mi a franc???


Hannah kirohant az ajtón ahol csak azt látta, hogy a többi finalista versenytársa fekszik, és egy ufó nézegeti johnnyt alvás közben.

 

Hannah - Jodie ébredj!


Primrose - Már nem fog.


Hannah - Jézusom! Te vagy az primrose?
Primrose - Igen :'( Nézd meg mit tettek velem. Hamarosan elszállítanak. Túl vagyok az utolsó műtéten is.
Hannah - Hol vannak a többiek?
Primrose - Ők már a városban vannak. Kérlek add át a szüleimnek, hogy szeretem őket nagyon. Soha nem látom őket újra. Engem is csak a TV-ben láttak utoljára. Gondolom már tudnak a dologról, és megpróbálják feldolgozni. Mi lesz velem Hannah?
Hannah - Minden rendbe jön az ügyvédeim ezt nem fogják hagyni. Vissza alakítunk valahogy.
Lila ufó - a.t.t.ó.l t.a.r.t.o.k e.z l.e.h.e.t.e.t.t.l.e.n


Lila Ufó telepátiával beszél tovább:
-  Én is ember voltam még négy évvel ezelőtt. Az emberi nevem Milán volt. Az új világban már a nevem Onix. A zerdában lakók, ez pedig a hetes bolygó. Az embereknek a földön egyenlőre nem szabad tudniuk erről, mert tönkre tenné a gyarmatosítás folyamatot. Az itteni légkör túléléséhez viszont át kell alakulniuk a résztvevő alanyoknak. Sajnos csak a nyertesnek van esélye vissza utazni a földre, és természetesen titoktartási szerződést is aláírtál már, így ha elkotyogod a földön kivégeznek. Gratulálok a nyereményhez.
Hannah - Nem hiszem el amit hallok.
Onix - Kint építésre kész az űrhajó. Még ma menned kell.


 Hannah - A labirintus. Üres... Ha tudtam volna, hogy ez történik... Jövök haza Anthony.


Szóval Hannah haza fog térni, míg a többiek már az új bolygón fognak élni. Oscar nem fog összeházasodni, April viszont itt is építhet zenei karriert. Primmel az ég tudja mi lesz, és ó! Molly igazi sztár már a városban, habár elég gonosz volt az évadban elég sok rajongója van ebben a földönkívüli városban. Szegény Rosalia levágták a gyönyörű vörös haját, de könyvíróként dolgozik tovább. A többiekkel sem fog semmi horrorisztikus történni azon kívül, hogy ufóvá alakulnak. Itt a vége, fuss el véle.

***

Szóval végköszönet mindenért amit az elmúlt 5 évben kaptam tőletek. Az összes valaha leadott szavazatot, kommentett, lájkot a támogatást. Az összes versenyzőnek akik jelentkeztek. Sokat jelent, és ezzel ez az oldal utolsó része. VISZONT! Eltűnni? Na ne vicceljetek. Jön a Sims Villa következő generációja. Nem holnap, és nem a következő hónapban. De már van új Sims Villa oldal, és van új Sims Villa. Köszönöm, hogy velem tartottatok. Pammy megkapja az oklevelét amit majd a fb oldalon is posztolok, és majd elindul egy új Sims Villa korszak. Sziasztok!


SIMS VILLA 8 HELYEZÉSEK: ITT
Itt az új oldal linkje: http://simsvilla9.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése