2015. június 29., hétfő

6.Rész - Fordul a kocka

   


SIMS VILLA 8 : ALL STARS LABIRINTUS
6.RÉSZ - FORDUL A KOCKA
ELŐZŐ RÉSZ : ITT


A következő feladat nem más volt, mint tudományosan rájönni egy sejt felépítésére. Erre mind két csapat az "agyat" kiválasztotta és közben segítettek az "AGYNAK".

Mindenki elhelyezkedett.Rosalia - Örülök, hogy engem választott a csapat. Végül is most minden rajtam múlik. Ha nyerünk végre mi fogunk este nyugalomban a tűz mellet jót beszélgetni és nem kiejteni egymást.Jaminah - Három évig tanultam amit most fogok csinálni. Nem veszthetek.
Végül a lányok közül Rosalianak sikerült hibátlanul kitalálnia mit tartalmaz a DNS. Így végre a zöld csapat nyert. Ezzel a kékek vesztettek.
Prim nagyon egyedül érezte magát ezért April csatlakozott hozzá.
Prim - Tudod félek, hogy most én megyek haza.

April - Jaj nyugi már csajszi. Harcos vagy. Ha ki is esel úgy tedd mint egy harcos.Prim - Tudom, hogy a csapat teljesen kirekeszt. Kivéve Aprilt. Nagyon rendes lány. Neki fogok szurkolni ha kiesek.April - A kék csapat tele van kétszínű emberekkel. Sajnos ez a játék ilyen. De én kiállok azokért akiket kiközösítenek.
Molly - Nézzétek hogy nyal neki. Álszent a csaj.
 Jaminah - Bocsi srácok. Én mindent megpróbáltam.
Molly - Ez nem a te hibád. April ott ólálkodott elől. Semmit nem segít. Lehet Primet akarjuk kirakni, de rám még szükségünk van.
Bence - Én is ezt gondolom. Szerintem haza kell küldeni a sellőt.
Hannah - NE már srácok! April nagyon rendes lány!
Molly - Ez egy játék Hannah! Döntsd el melyik oldalon állsz! 
Hannah - Én ebben nem veszek részt.
Molly - Johnny?
Johnny - Én rá teszem Aprilre ha szeretnétek.
Molly - Akkor mindenki kivéve Hannah.... 


Bence - Atya ég! Ezek a lányok... minden esetre Johnnyval van egy titkos kis szövetségünk. Amint kiesnek a csapatból azok akiknek ki kell utána közösen fogunk kiszavazni olyan versenyzőket, mint Molly....veszélyes.... régen nem volt ilyen.


Molly - Szóval Primecske marad még egy körre. Előtte mindenképp el kell tüntetni a sellőt. Ha ők ketten kikerültek és jól számolok akkor a masnipanci megy a levesbe. Az után valószínű egyesítés lesz. Az előtt bármit megteszek hogy ne én essek ki.


Hannah - Molly kezdi kihúzni a gyufát. Amint lesz szerencsém elintézem hogy a saját csapdájába sétáljon.Eljött a döntés ideje.Johnny - Én Aprilt akarom hogy haza menjen.


Jaminah - Bocsika, de April.


Bence - April.


Primrose - Ez a csapat.... semmit nem ér... semmi összetartás. Az egésznek a feje nem más, mint a négytudású Molly!


Hannah - Én is Mollyra teszem. Sok amit magáról gondol.


Molly - Hát csajok. Kedves PrimKecske!  és Masnibasni van egy rossz hírem számotokra. Habár most April fog kiesni a következők ti lesztek. Egyszerűen rühellek titeket.April - Hát nem lepődtem meg. Minden esetre köszönöm, hogy veletek lehettem jó élmény volt.

April elhagyta a labirintus. Köszönöm, hogy lested ezt a részt is. Szavazatok ha akartok:Melyik Sims Villa volt a kedvenced?


Sims Villa 5
sv logó

Sims Villa 5.2
sv logó

Sims Villa 6 : A Dzsungel
SV6újLogó

Sims Villa 7 : Horror House
sims villa 72

Sims Villa 8 : All Stars (Labirintus)
logóó
Poll Maker

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése