2015. május 27., szerda

Sims Villa 8 Betekintés a labirintus belsejébe


Sziasztok : ) Itt az idő hogy bemutassam nektek a Labirintus belsejét ahol a játék zajlani fog. Egyenlőre még mindig félig kész, de már szinte kész ;3 
Érdekesség hogy lesznek a játék során feloldódó területek amiket majd a második körben használhatnak a simek. Ugye az évad két részre oszlik. Erről több infó ITT  
A labirintus lényege, hogy egy másik bolygóról jöttünk és ez a labirintus véd. Itt megy le az az évad ahol az összes eddigi sztár simünk újra neki indul a versenynek.

Valamiért ebben a szögben az erkély furi > .<
 Kezdjük a kis kunyhónkkal ami a "menedék" nevet kapta.

 

Amíg majd a két csapat kint táborozik az első körben ide betérhetnek étkezni, lazulni, főzni. Aludni, fürödni viszont nem. A WC-zés még nem lett eldöntve hogy hol lesz : D Egyenlőre nincs.


Ez a "nappali" Végül is, de igazándiból még nagyon összevissza van berendezve. Ide jöhetnek zenét hallgatni vagy megbeszélni a régmúlt kapcsolatait.


Másik oldalon szép kinéző van és megint csak egy félkész nappali féleség : D


Ez a konyha : ) 


Ez pedig a felső emelet. Ami az első körben ZÁRVA lesz : D el lesz kerítve. Ez már majdnem kész állapotban van. 

 

 Íme a ceremóniák helyszíne ami így elég furcsán néz ki majd javítva lesz a hatás és több növény szóval ilyen nyersen. Az első kör kiszavazása itt történik meg. Itt fog 7 sim kiesni.

 

 ÉSSSSSSSSS aaaaaaaaaa táborok..... A Zöld csapat táborhelye : D Itt laknak majd azok a simek akik a zöld csapathoz tartoznak.


Ez pedig a kék csapat táborhelye. Ez a rész már szinte sőt szerintem teljen kidolgozott végleges.


Ezt még nem akartam megmutatni, mert nagyon kis kezdetleges,de itt a rejtet kis pincénk : D ami majd a skillek növelésére lesz alkalmas.


és persze a sárga köves utas xD haha...Szóval négy kapu van különböző nevekkel. A labirintus természetesen rejtélyes és a második körben lesz lényeges ^. ^ 


Szóval ez eddig a mi kis csöves labirintusunk : ) Még építés alatt : D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése