2015. május 20., szerda

Mi is lesz pontosan a Sims Villa 8?


A Sims Villa 8 All Stars nem titkoltam a volt legjobb játékosok visszatéréséről szól. 16 versenyző és teljesen új játékmenet. Amit még tudtok hogy ez egy labirintusban fog játszódni viszont sok dolgot még nem tudtok. Ezeket fogom most elmondani és megmutatni amit eddig csak a 16 játékos személye tudott : ), de megosztom mindenkivel.

A labirintus több részre van osztva. Lesz többféle hely és lesz két tábor helység ahol a versenyzők a saját csapatukért felelősek. A játék két körre lesz majd osztva. Az első körben tábortüzes szertatásokon való kiesés lesz aminek ti vagytok a kezelői. Minden rész végén ott lesz a szavazás ki essen ki a következő tábortüzes kiszavazáson a legtöbbet kapó hazamegy. Mindenki bele lesz írva, és ettől függ melyik csapat fog nyerni az adott részben a feladatban. Igen, lesznek feladatok minden részben az első körben amíg a 16ból nem leszünk 8can. Ekkor jön a második kör ami már a megszokott párbaj és kiesés. Csak most más körülmények között fog ez a párbaj lezajlani.
A labirintus környezete nem megszokott az eddigiektől. Nincs nagyon természet, ÉS SOSEM FOGUNK KILÁTNI a világra. Teljesen körbe leszünk zárva ez pedig frusztráló lesz. Amit még senki sem tud hogy az első részben a lakók űrhajót fognak építeni ez lesz az első feladat és az űrhajóval elutaznak a labiritusba egy másik bolygóra!!!!

A 16 sim már készen van. Hamarosan egy csoportképet kaptok róluk. Eddig az összes olyan sim akit nem láthattok egyik évadban sem mivel jóval régebbről kellet újra alkotni őket:
(Hiányzik a képről Hannah a Sims Villa 2-ből, mert ő még mindig készül, mert valami csoda lesz ^. ^)

 

Szóval a Sims Villa 8 egy igazi galaktikus kaland lesz veletek a nyáron ;3 A Sims Villa 7 fináléja még mindig tart szavazatok ki nyerje meg:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése