2015. április 14., kedd

LEHULL A LEPEL! ÍME A 16 VISSZA TÉRŐ SIM

 
Itt a vége fuss el véle : ) Vagyis mégsem. Habár megvan mind a 16 lakó 3 sim még mindig titkos. Viszont a többiek itt vannak. Sims Villa 2-ből, háromból, négyből ,ötből, hatból és persze a titkosak a hetedik széria simei. Az egyiket ti fogjátok majd választani hisz a sims villa 7 nyertese biztos helyet kap a sv8-ban.

 A személyekről, és hogy ki honnan van ,milyen volt mi a háttér története ,mi a játékosának a története majd csak a sv7 vége után . Egyenlőre csak a simek és játékosuk neve sorban. Mindenki el lesz készítve sims 4-ben aki meg már alapból abból van új külsővel tér vissza majd.

Balszélső sarkotól jobbra:

Ryan - Dzseni (SV5.2)
Mark - Félix (SV5)
April - Enikő (SV5)
Johnny - Eszti (SV3)
Hannah - Pammy (SV2)
Molly - Andi (SV3)
Bence - Bence : D (SV3)
Rosalia - Hajnii (SV4)
Kagome - Kagome : D (SV4)
Jaminah - Zoli (SV6)
Jodie - Dorina (SV6)
Primrose - Bálint (SV6)
Titkos
Titkos
Márió - Gyuri (SV3)
Titkos

Nos, csak remélni tudom hogy a sims villa 3-mas játékosok megváltoztak  :D Szóval jó sokan vagyunk ,de nyugi gyorsan 8-can leszünk : D Többet nem mondok a lényeg hogy a sims villa 8 már készen a kezdésre. A Sims Villa 7 vége után a nyáron szinte az első héten már indulunk is. Mint látjátok szépen össze jött a volt simek és játékosok csapata. Kíváncsi vagyok ki tud innen nyerni. Hannah és Primrose az egyetlen a csapatban akik nyertesek és hozzájuk még a sv7 nyertese is jön majd. Igazi rejtély : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése