2015. április 11., szombat

All Stars - A nagy mészárlás


Sims Villa 1 , Sims Villa 2, Sims Villa 3, Sims Villa 4 (4.2), Sims Villa 5 (5.2), Sims Villa 6 : A Dzsungel, Sims Villa 7 : Horror House csak az elmúlt öt év egyik legérdekesebb és legmegosztóbb simses története. Rengeteg embert mozgatott meg és játszott velünk. Sokan a mai napig is velünk vannak. 

A Sims Villa 8 al címe nem más lesz ,mint: ALL STARS! Igen, jól gondolod. Össze szedjük a Sims Villa eddigi 10-12 legjobb lakóját és vissza küldjük. De nem akárhova. Ez nem egy átlagos évad lesz. Az előzetes nem árul el mindent,de valamilyen formában igen. Ez az évad egy labirintusban fog játszódni. A lakók az az a simek szó szerint küzdeni fognak. Nem lesz az a villa hangulat mint az előző évadokban , és nem is dzsungel lesz cukisággal. Ez a villa más lesz. Nem lesz kilátás, nem lesz cukiság.

De marad a játékos csoport kör. A Sims Villa 7-ben olyan jó baráti csoport alakult ki a játékosok között hogy ezt nem akarom majd elveszteni. Persze nem tudok mindenkit vissza küldeni a villába. Csak a 10-12 leghíresebb és elérhető simet. Mivel kell a játékos is ,így olyanokat kell keresnem akik még vállalják a részvételt a játékban.

Ez az évad nagyobb lesz ,mint bármelyik eddigi évad. Nagyobb reklámot akarok, nagyobb durranást ,mint bármelyik másik évad hisz ebben az évadban minden NAGY szerepelni fog. A történet és a "villa" és a feladatok és játék menet is NAGY lesz. Ez lesz a valaha volt legnagyobb sims villa évad. Így remélem nem maradsz majd le. A Sims Villa 7 vége után ne menj majd messzire ,mert hamar menni fogunk. Az Éhezők Vidala - Kiválasztott - Útvesztő - Harry Potter rajongóknak pedig egyenesen kötelező majd követni az évadot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése