2015. április 26., vasárnap

21.Rész - Utórengés
 

21.rész - Utórengés

Előző rész: ITT  
Heaven - Nem hiszem el, hogy megtörtént az amitől féltem. Nem mondom, hogy nem gondoltam rá, hogy Oscar kieshet. De az istenét, kiderült hogy nekem Lea a keresztem. Ő áll az utamba, és nem értem miért ilyen erős. Ami vigasztal hogy védettség már nincs, így szerintem ő fog kimenni megint. Ha ezt túlélem akkor már benne vagyok a legjobb négybe. Szerintem Flame kiesik, és a top 4 be pedig megint én megyek ami szerintem igazságtalan! Skyler még ki se tette a lábát. Semmit sem csinál itt! Itt lenne az ideje, hogy megméretessen ő is. Kicsit? Nem nagyon csalódott vagyok, és kezdem úgy érezni, hogy becsaptak engem. Itt már senkiben sem bízhatok. Azok akiket kedveltem, és végéig elmentem volna velük már kiestek. A párbaj után a helyzet elég feszült lett a villában. Heavenben gyűlt és gyűlt minden.Majd ki is jött. Heaven kiadta magából mit gondol Learól és jól elhordta. Ezen Flame csak röhögött : D végül pedig, heaven is csak nevetgélt. Flame - Szerintem Heaven félre értette. Én nem azon nevettem, hogy lejáratta Leat hanem azon, hogy saját magát járatta le, és ezzel csökkentette az esélyeit amik eddig megvoltak a nyerésre. Itt a végére mindenki átgázolna a másikon az előre jutásért. Többek között én is, még Leán át is. Nem lettek nagy barátságok a villában nem tudom miért kéne törni magunkat ezeknek a megtartására.Lea - Nagyon rosszul esett a lányoktól ez a fogadtatás. Archer rám sem hederít, Skyler meg más világ. Minden esetre én örülök, hogy nem tudtak eltüntetni innen még mindig. Kár hogy nincs védettségem, mert úgy biztosabb lennék, de most szerintem menjen az aki még nem volt Skyler és Flame. Skyler magányosan ült a kanapén és gondolkodott, hogy mikor kéne lépnie Archer felé. 


Ezért megpróbálta. Elmondta az őszinte érzésit, de Archer szépen elmondta neki, hogy nem lehet köztük semmi, mert neki a szőkék a kedvencei.
 

Skyler - Én úgy érzem el lettem átkozva a szerelemmel. Egy férfi van bent mégsem tudok imponálni neki. Azt hiszem örökre magányos maradok, de legalább nem kell másra mosnom meg főznöm.Archer - Mint utolsó férfi nemű versenyző már nyertem egy kategóriában, de itt lesz az ideje, hogy a játék megnyerésére gondoljak. Skylerrel nincs semmi gondom csak túl sok a fekete, de egyébként semmi gondom nincs vele, viszont ez egy játék. Át kell majd gázolnom rajta és a többieken is azért hogy én nyerjek. Nincs más út.

 


Eljött vége az este és mindenki nyugovóra tért.
Semmit sem sejtve a kinti ajándékra : )  Köszönöm hogy velünk tartottatok. Ne feledjétek el hogy hamarosan vége az évadnak, szóval hamarosan vendégek érkeznek majd a villába * 0 *.  Találkozunk legközelebb is. Sziasztok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése