2015. április 18., szombat

18.Rész - Nincs bocsánat



 

18.rész -Nincs bocsánat

Előző rész: ITT  



A 4.párbaj győztese tehát Heather lett. Vissza térésével semmi sem változott csak megtudták a lakók hogy Heavenek is van helye a játékban. Megerősítette Flameval való kapcsolatát , de a kis tervei úgy látszik most kicsit pihennek még. Lea is új barátot szerzett : Skyler.



Valaki meg jót DANSZolt örömében , kis kárörvendő > . <  : D Mindenki szinte Annát várta vissza ,de annyira nem hatott meg senkit a távozása.


 Aztán eljött végre a 9.nap estéje is.


Reggel megint csak Lea főzött. Mindig ő süt és készít reggelit. Szóval nélküle éhen halna a villa : )


Lea megpróbálta....  de úgy látszik már sosem fog megbocsátani neki Oscar. Amint bele kezdted Lea, Oscar már ki is ment.


Oscar nagyon ideges lett a beszélgetéstől.


Archer pedig rosszkor akart vele haverkodni , kicsit össze is tűztek. 


Archer - Mi vagyunk az utolsó férfiak. Össze kellene fognunk ,de hát úgy látszik nem lesz ebből semmi. Minden esetre örülök hogy itt vagyok és a legnagyobb vetélytársam Oscar ez már biztos.


Flame mindent lekakál és kertészkedik : ' D 


Oscart Heavennek sikerül megnyugasztalni. 



 Oscar - Hát mit mondjak. Heaven szép lány ,és én nem tudom mit érzek ,de egy biztos Lea már egyáltalán nem érdekel. Ha bármit is kezdenék azt Heavennel kezdeném.


Heaven - Hihetetlen hogy sikerül lehiggasztani őt. Azt is alig hiszem el hogy vissza tértem ilyen nagy arányban. Ez azt jelenti hogy szeretnek engem ,így itt lesz az ideje hogy komolyra fordítsam a terveimet.



Lea elment a sötét művész szobába.... végre valaki használja <3 :$


Köszönöm hogy velünk tartottatok ebben a részben is. Szavazatok és további szép napot , ne feledjetek el legközelebb is jönni mert kiválasztás lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése