2015. március 7., szombat

4.Rész - Sötét szoba4.rész - Sötét szoba

Előző rész: ITT A kiválasztás után Dan Heaven karjaiba borult. Egyik legjobb barátja Dannak Heaven. 


Ez után olyan történt amire nem számítottunk. Heaven neki támadt Archernek aki vissza támadt. Ezt talán sosem felejtik el egymásnak.


Oscar érdekes módon Danhez közeledett és tanácsokat adott neki a párbajjal kapcsolatban. Dan pedig ült és hallgatta.Dan - Az hogy én lettem a kiválasztott kicsit megvisel. Félek hogy ki kell essek pedig imádok itt lenni. Oscar sokat segített és Heaven is folyamatosan jó tanácsokkal lát el. Remélem vissza térhetek hozzájuk. Bár Oscar még nemrég vissza utasította a közeledésemet mégis örülök hogy most oda jött segíteni.Oscar - Igazából nem érdekel annyira mi lesz Dan sorsa ,de inkább ő jöjjön vissza. Könnyebben manipulálható és nem félek ezt kimondani ez egy taktikai játék. Én taktikázom mert meg akarom nyerni és ha ehhez az kell hogy egyszerre két legyet üssek egy csapással akkor megteszem.


Cole egy edzés után főzött a csapatnak.


Majd szépen lassan mindenki nyugovóra tért.


Archer és Anna még éjszaka sakkozott egyet és beszélgettek a párbajról majd ténylegesen mindenki aludni tért.

4.NAP


Eljött a 4.nap reggele.


Eljött a párbajozók ideje hogy rész vegyenek a sötét szoba megpróbáltatásán.


A sötét szobában mindig a párbajozók mérkőznek meg valamiben. A nyertes nem kap semmit ,de jó levezetni előre a dühöket. Ezt a csatát most Dan nyerte.


A medencénél megint egy piknik hangulat alakult ki. Mindenki ott sütkérezett a napon és barátkozott. Kivéve akik nem:


Történt ugyan is hogy Heavenél bepróbálkozott Black és egy nagy NO!-t kapott. Ekkor pedig oda is csapodot Archer is hogy rontsa a levegőt. Heaven - Úgy értem hogy nem én voltam a bunkó. Ő kérdezett úgy és tett úgy mintha egy húsdarab lennék amit könnyű megkapni. Lekoppintattam. Többet érdemlek és jobbat még ha csak flörtölt is.Black - Nagyra van magával a csaj ,de majd megmutatom neki hogy bánik egy nővel egy igazi férfi.


Oscar most Archert fűzte > . < Hihetetlen ez a pali! 


Flame már annyit takarított hogy a többi lány is unta így oda hívták őt is beszélgetni.


Skyler - Úgy érzem sokan itt alszanak, fürdenek és takarítanak. Bontakozzanak már ki az emberek! Így unalmas itt bent lenni. Remélem Archer tér vissza ,mert ő tényleg mindenhol ott van. Dan aranyos de általában csak Heavennel látom.


Tánci tánci meg minden volt a villában ez nap : D


Minho még pucéran is fürdőt > . <


De a nap ment lefelé és ma párbaj nap van. A következő részben párbaj Dan vagy Archer elhagyja a villát szavazatok:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése