2014. december 27., szombat

Szezám tárulj : A SV7 villája


Sziasztok! Ő itt Addison és együtt bemutatjuk nektek a Sims Villa 7 villáját.A villa hatalmas és máris sikerült felgyújtani :' ) Na ne rohanjunk előre.




Első körben üdv a stúdióban. Innen indul majd a 9/10 sim a villába. Ezen kívül itt történik meg majd a nagy betűs P-Á-R-B-A-J. Az ajtó a villa TITKOS (csoda) ajtójára , pontosabban az oda vezető vörös szőnyegre nyitódik.



Akkor nincs mese irány a villa! A Villa ajtaja egy rejtélyes könyves polc. Elrejtve a lakók elől is. A villában nem lehet elbújni a kamerák elől.




Belépve meg is érkezünk a hatalmas udvarba. A lakó terület nagyon nagy az elhitt kisebbhez képest. Mielőtt bármit kezdenénk "alsó" villával nézzük meg "felsőt"


A Villa nappalija igazi művészi 'alkotás' A lakók ki tudják tölteni a teret és rengeteg dolog van amivel el üthetik az időd két veszekedés és verseny feladat között.





Aztán itt  a konyha. Addison már készített is magának egy forró teát. Igazi kocsma ,de inkább egy jó étterem hatása van. Számomra ez a legszebb része a villának amit alkottam bár lehet tévedek : ' P


Aztán elértünk egy másik részre a "melegedő" "derengő" részre a házban. A kandalló amit már be is gyújtottunk DE MINEK???!!!! :' D na mind egy is menjünk tovább a fürdőszobába. Az előbb azt mondtam a konyha a legjobb alkotásom hazudtam xD

 

Kicsit dzsungel hangulata van igaz? Meg egy kis rothadó Tescos közösségi toalettnek. Na még ha meglátjátok magát a WC-t


Ugye nem kell ecsetelnem ,hogy mennyire nem csinálnék itt semmit ? :' )) Elég gusztustalanra sikerült ,de ez volt a lényege. Ez a villa tele van sötétséggel ,de van benne egy pici fény is. Ahogy mondtam PICI!


Mát láttuk a nappali felét. Most jöhet a másik fele. Már el is foglaltuk a zongorát : D ,de gyorsan tovább megyünk a HÁLÓSZOBÁBA!






Be is léptünk Alice csodaországba : 3 Ez a hely lesz ahol a simeink kipihenik a fáradalmakat és levezeti sz*uális vágyaikat.



Nos, felső villát láttátok már. Jöhet az alsó. Kezdjük is egy hellyel amit Drognak nevezek.





Itt a simek kipihenhetik egyedül a villa fáradalmait. Nem beszélve az egész hangulatról.




Át is váltottunk fürdőruhára. Készítettünk egy jó koktélt majd elnézegettük a hármas szobát.




Hát igen a simeknek ez a szoba lesz a szerelmes zóna. Ide a szerelmesek jöhetnek és persze bárki más. Mézes madzag szoba.





és most hol vagyunk? JA igen elmentünk a művészi sarokba. A simeink remélhetőleg ki lesznek éhezve egy ecsetre és vászonra.





Ez után belépünk a zöld zónába ahol minden a testről szól. Biztos vagyok benne hogy a lakók szeretni fogják ezt a termet.

 
Utolsó helyünk kint (kivéve a gyónó kamra amit a végén mutatok majd kifejtem miért) . A kinti WC még rosszabb a bentinél > . < szerintem ennél nagyobb büntetés nincs... szörnyen néznek ki jó értelemben.


Igen! Sikerült máris felégetni a villát ,de nyugi minden okés. Elment a tűz és minden maradt : ')


Aztán végül beült Addison a nappaliba picit TV-zni.


Nos, véletlenül éjszak kifelejtettem a gyónó szobát. De íme az is. Bocsánat már nagyon éjszaka volt > . <


Szóval a villa készen a fogadásra. Remélem mindenkinek meghoztam a kedvét. A villa már nyitva ,de mégis csukva. Valamikor január- és február közelében indulunk meg útra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése