2014. október 17., péntek

> ZÉRVA < JELENTKEZÉS A SIMS VILLA 6-BA


Mielőtt elkezdenéd fontos hogy mindent elolvas ,mert minden fontos információ. A Sims Villa 6 két részre van osztva mint már olvashattátok. Őszi szünetben beszavazó showk és jelentkezés. Téliben meg maga a játék. TUD! hogy ha jelentkezel más dolgod már nincsen csak nézni a simek életét és ha a saját érdekeid fontosak szavazatokat gyűjteni!

A jelentkezés Facebookon történik. Szóval 1, Rendelkezned kell Facebook felhasználóval ami eredeti az az nem (FAKE) felhasználó. A Sims Villa hivatalos oldalán tudtok üzenetben jelentkezni.

Amiket meg kell majd adni így:

Simed Neve:
Simed Neme:
A Simed neve a galériában: 
A te email címed:
A te játékos neved:
Origin fiókod neve:


FONTOS ! 8 lány és 8 fiú sim jelentkezés lesz. Ez azt jelenti ha meglesz a 8 lány akkor már nem lehet lánnyal jelentkezni csak fiúval. 

Az oldalt itt megtaláljátok:

http://www.kepfeltoltes.hu/140730/20130805025748_TS4_Logo_Plumbob_www.kepfeltoltes.hu_.png 

Na hála istennek már megvan az hogy hova kell küldeni már csak a te munkád van. El kell készítened egy simet A SIMS 4-BEN!

2, Eredeti játékkal / vagy Sims 4 Demóval ami ingyenesen letölthető kell rendelkezned. Nem gond a prémium cuccok ( sapka, stb) mert nekem Prémium van meg.
3, Csak fiatal felnőttet készíthetsz.
4, Normális kinézetűt az az nem lehet groteszk,torz 
5,Ne használj egyedi tartalmat , és emlékezetek DZSUNGELBEN lesznek a simek  ! :  )
6, Legyen minden ruhája rendesen megtervezve és minden ruhájából max 3 féle lehet ha akarsz több félét. (pl 3 mindennapi)
7, Nem lehet híresség ,vagy eleve letöltött átalakított sim. Teljesen a te kezedből szülessen meg a sim.



Nos, ha ezeknek megfelel akkor tökéles.Most jön a feltöltés. Itt nagyon szigorúan veszem ,mert szeretném ha nem élnének vissza ezzel. Szóval így kell feltölteni a galériára:

8, A Sims nevét így kell megadnod: Sims Villa 6 (Simed neve pedig ide) Pl: Sims Villa 6 John
9, A leírásba be kell linkelni az oldalt:  http://simsvilla5.blogspot.hu

10, Szóval így írod a leírásban:
Link: http://simsvilla5.blogspot.hu
CopyRightSimsVilla6



Ez után facebookon üzenetben leírod a simed nevét, és a te neved mint játékos hogy akarsz futni. ÉS ENNYI IS LENNE A JELENTKEZÉS! Ez után már semmi dolgod csak szavazatokat gyűjteni.
 
Összesen 16 a max jelentkező létszám. Remélhetőleg meglesz ,mert ennek a fele 8 amennyi sim bele fog majd férni a játékba. Ilyen kis ablakokba fognak kerülni a beszavazós simek. Remélem mindenki elolvasta figyelmesen. Bármi kérdés van akkor facebook oldalon. További szép napot.
 
CopyRightSimsVilla6



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése