2014. október 31., péntek

1.rész - Magvak
1.rész - Magvak

 

Egy szép este köszönt a dzsungel lakókra akik rájöttek ,hogy nem üdülni jöttek hanem harcolni.


A mai este nyertese Primrose. Ő az aki kialudhatja magát bent az átmelegített szobában. (+8 pont)A simek kint annyit azért nem aludnak. Csak alukálnak. Jaminah kihívja a többieket sakk meccsekre. Elmúlatják az időt arra várva mikor szabadul fel az ágy.


Jodie nagyon jól bírja  a strapálást. Elsőként használja a toalettet és utána boxol egy kicsit (+5 pont)


Jamínah pedig bepróbálkozik Benettnél ,de nem nagyon mozgatja meg a fiút


Jeffrey már bent várja ,hogy Primrose mikor kell fel és a hatására fel is kell Primrose ,de valami haragot látok a szemében.


Jeffrey: -Én már csak nagyon álmost voltam. Gondoltam megvárom a reggelt egyáltalán nem akartam felébreszteni. Remélem megbocsájt nekem.


Primrose: -Nagyon felidegesített ez az ürge. De azért aláírom teljesen kialudtam magam.


Jodie -Mindenem a sport és túlélés. A dzsungelben is meg fogom állni a helyem. Láttam hogy a többiek még szenvednek ,de majd segítek nekik is.


Már kezdett feljönni a nap. Primrose hot-dog ot készített a többieknek.


Ki gondolta volna hogy a két legkeményebb csaj között barátság alakul ki?  : D Krystal és Jodie jó barátok lettek.Benett le tudott feküdni ,de persze ez még nem éjszaka így nem jár pont. Jodie viszont már majd majd elájult a fáradtságtól. Lehet még sem olyan kemény?Dai kialudta magát a házikó melletti padon aztán elment evett Primrose hotdogjából.Krytal és Dai kap +5 pontot az edzésük miatt : )


Primrose volt az első aki növényeket ültetett. Önerőből így +2 pont


Primrose: -Fontosnak tartom ,hogy legyen növény amivel tudunk foglalkozni ,meg persze a pontok is fontosak.


Mint látjátok Benett felkelt már. Jodie vette át a helyét az ágyban. Ereje tejében boxolt egy kicsit. (+ 5 pont)


Benett: - Nem fogom elhanyagolni a testem. Főleg ha még előrébb is kerülhetek vele a versenyben.Mint látjátok Josh és Dai nagyon jól összebarátkoztak. Josh mesélt valamit Primrose-ról. Úgy látszik nem tetszését fejezte ki.Jaminah unatkozott : ' D


Még sokan elmentek mellette Josh kidobta a szemetet ezzel szerezve magának +2 pontot.


Primrose és Josh egy légtérben voltak csak ketten.... Primrose épp boxolt egyet... (+ 5 pont)


Leültek sakkozni és végül kibékültek. Megbeszélték a problémát.


Josh: -Hál istennek kibékültünk ,de még mindig úgy érzem hogy neheztel rám.Szóval a magvak el lettek vetve és nőnek. Persze vannak olyanok akik előbb kinőnek és megmutatják magukat és vannak akik még a földben lapulnak ,de már csak párszor kell gondozni őket hogy kinyíljanak. Máris lenne egy nagyon fontos szavazás amit bármelyik rész végén lezárhatok és kiderülhet ki megy elsőnek haza. A Dzsungel pontokat később osztom meg. Remélem tetszett a rész. Boldog halottak napját mindenkinek : )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése