2014. július 1., kedd

3.rész: Farkas csók

 

***
Sziasztok :) 
Nagyon nagyon köszönöm hogy a sims villa 5.2 óta több mint 1500-zal lett több a látogató. Köszönöm a rengeteg szavazatot és kattot és hogy követitek az eseményeket. MA sajnos egy lakó elmegy ,de nem akárhogy :D Lessük a mai kicsit rövidebb részt.
***
Előzőleg ott hagytam abba hogy Tamara és Richard billiárdban mérte össze erejét. Az eredmény pedig nem meglepő :D Richard lesz a villa billiárd mestere. Tamara vesztett ,és Richard nyert.
Ken úgy döntött hogy edz egy kicsit. Kordában tartja a testét.
Júlia a tegnapi őrültség után megérdemelt egy kis pihenést a szaunában. Amit meg is adtam neki :)
Eva meg a problémáival fárasztja szegény operatört :'D

***

 Ment az idő. Richard elfoglalta a fújókát Bruno barátjával. Tamara a napon sütkérezik amíg teheti hisz mindjárt itt a tél.
A villában viszont ma sincs kapcsolatokban hiány. Bruno mielőtt oda ült Richardhoz Deborahval próbált valamiféle kapcsolatot kialakítani ,de valahogy ez nem ment neki.
Ryan már megint udvarol Deborahnak ,de Deborah amint a romantikához érnek kicsit vissza utasító. Még javul reméljük a kapcsolatuk.
Júlia és Eva gondolt egyet és megörökítette a pillanatukat. Valamiféle iróniát vélek felfedezni Amanda ás Maria fotója között :D <3 
és történt egy furcsa dolog. Tamara és Ken elvetve a csata bárdot bolondozott és jót nevetgéltek. Lehet hogy ez egy taktika? 

***

 Eljött az idő ,hogy megtudják a lakók ki esik ki elsőnek. Rengetegen több mint 120-an szavaztatok az eredmény pedig nagyon durva lett ha lehet így fogalmazni  :)
Júlia és Ken van a legnagyobb veszélyben és végül:
KEN ESETT KI! A hír hallatán átalakult vérfarkasnak! 
Aztán oda ment Brunohoz és szó szerint lekapta! De ez Júliára így hatott:
Júlia kiszemelt palija farkas lett és lecsókolt egy másik srácot :'D Hát Júliára rá jár a rúd minden esetre szegénykém felkelt.

VIDEÓ! NÉZD MEG AHOGY KEN ELHAGYJA A VILLÁT!
 

Szóval heten maradtak ,de ez nem marad így  : )
A villa viszont nem lett csöndes. Jót bulizott mindenki kivéve:
Ryan nem érezte magát bulis hangulatban így ő már felkészült az éjszakára.
Ahogy sokan mások : )

***
Köszönöm a rengeteg szavazatot ^ ^ Remélem élveztétek ezt a részt. A következő részig is többet kell várni ,de jönni fog és lenne megint pár kérdésem. Legközelebb nem lesz kieső ,de lesz kieső szavazás ahol már nem egy hanem két kiesőről kell dönteni.
***



survey service
online surveys

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése