2014. június 6., péntek

6.nap - Örültek

 
Üdv :) Sok minden történt az előző rész óta. Először is remélem megdöntjük az előző rész rekordját. Több mint 500-zan kattoltatok rá és láttátok Kevin és Stefan búcsúját ÁM! A mai részben két sim elmegy még hozzá a jártasság pontokat vesszük figyelembe ezúttal és úgy két sim megy a süllyesztőbe. Volt egy élő show ahol sok mindet láthattatok ami ebben a részben ,de akkor kezdjünk is bele. Kb 2-4 nap összefoglalója:

 

Átlagos reggeli nap a párbaj után. Sidney kint barátkozik Markal ,hisz a párbaj során rájött hogy nem is rossz itt lenni a Sims Villaban. Bent a többiek reggeliztek. April szemeket rebesgetett Krizre ,míg April elég csöndes volt ,de nem sokáig. Hátul Georgina a TV-t nézte.
 
April később kiment és hangot adott a nem tetszésének. Szerintem azért ,mert a többiek kibeszélték az asztalnál hát ezt nem fogjuk megtudni ,de valamiért erősen tiltakozott.


Ez nap este bent érdekes dolog történt. Georgina és Mark veszekedett A GOLFON! Igen a golfon vesztek össze. Majdnem pofon lett a vége.
Aztán míg a többiek nyugovóra tértek addig Kriz és Maria vizilufi csatáztak a nyárt köszöntve. A kapcsolatuk erősödött. Kriz kezd kibontakozni a villában.
 
 
Másnap reggel ment minden a szokásos kerékvágásban ,és hát a frágya eső ! :/ 
 Amikor az eső elment a többség ki ment a szabadba az óriási hőség miatt. Többen képeket csináltak. Hát nézzétek. April és Mark! HÁT nem aranyosak <3

Sidney és Georgina a két barátnő szolid képeket csináltak :)


Én ezt csak úgy hívom Amanda bosszúja. Mark egyszer csak lekapta múltkor amit Amanda nem vett jó néven. Kapva kapva az alkalmon mikor Mark pucéron fürdőt ellopta a ruháit. Hát szegény Mark nem tudja hol keresse ,de később :$ Majd meglátjátok.
Már este lett. Sidney és Georgina élvezték a pezsgő fürdőt ,míg April Krizzel és Leoval barátkozott.
Míg Mark a ruháit kereste Amandába ütközött a fürdőben és volt egy kis flört és pár szívecske a fejük fölött. Húha :D mik vannak itt. Ezek szerint Amandának mégis tetszik Mark??!!







Késő éjszaka Mark csinálta a kis edzését mikor Leo oda ment hozzá és csak úgy el kezdet vele vitázni. Lehet Leonak megtetszett Amanda? Minden esetre a vita után kibékültek. Mostanában sokan pikkelnek Markra...
 
Az utolsó nap reggele. Mark még mindig nem találja a ruhát. A lányok tracspartyznak majd beköszönt a TV és jön a kiszavazás. Két sim elmegy akiknek a legkevesebb a jártasság pontjuk.
Nagy izgalmak útján kiderült hogy a két sim akinek menni kell nem más ,mint.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
..
.

SIDNEY*

Szóval Sidneynek és Leonak el kell hagynia a villát.
Búcsúzás és a simek már kint találták magukat: 
Szóval a villában már csak hat sim maradt ,de csak egy marad a végén. 
Az élő showt itt megleshetitek ha van kedvetek hozzá:

 
és a Sims Villa 6 előzete:

 
Köszönöm hogy olvastad ha van kedved szavaz ezen a vélemény szavazáson:

Kit láttál volna inkább kint Sidney és Leo helyett?
  
pollcode.com free polls 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése