2014. május 29., csütörtök

5.nap - 1.párbaj

 
Íme a párbaj napja :) A hosszú szünet után jól esett megint simezni és SZERELEMBEN sincs hiány. A mai részben párbaj alapján esik ki két sim. A következőkben a párbajig minden nap kiesik az akinek a jártassága kevés. A fináléban megint szavazhattok. Nézzük mi történt ma.

 


!A kamerák megint forognak!


 

A kis kirándulás után a lakók nagy része aludt még a többiek éheztek így Maria gyorsan össze dobott valamit.


Miután mindenki evett Stefan és Leo jót beszélgettek a többiekről és hülyéskedtek :) Stefan lehetséges kieső a párbajon így nem csoda ,hogy többet foglalkozik mindenkivel. Maria is megkóstolta az amúgy tökéletesen elkészített kajáját.

Amanda a fürdőben takarított és jó ha tudjátok a villa átalakításon esett át. Töröltem sok felesleges sz*rt és kicsit otthonosabbá tettem.


Ezek után a három párbajozó a fürdőben készült hisz itt volt az idő. A nagy búcsúzkodás előtt a fürdőben Sidney és Kevin között hihetetlen vita alakult ki.

***


ÍME A PÁRBAJ HELYSZÍNE HÁROM JÁTÉKOS DE CSAK EGY MARADHAT ÉS AKI MARAD AZ:

SIDNEYYYYYYY!!!!!!!!!!!!
Szóval Kevin és Stefan kiesett a játékból! 5 napot töltöttek a villában :) 


Miután Sidney vissza tért nagy események történtek:


Hát ez úgy volt hogy Leo aranyosan nézte a TV-t mikor April leült mellé és "Akcióba lépet"és átkarolta Leot. A mellette ülő Mark féltékenysége vezérelte és Amandára hajtott és Aprilék előtt csókolóztak ,de mit sem érdekelte ez a két turbékoló párt ,viszont Amandát annál inkább. Mark szerzett magának egy nőt aki haragszik rá. April pedig lecsókolta Leot.

 
Georgina megajándékozta Sidneyt és örült neki hogy vissza tért a legjobb barátnője a párbajról.



Köszönöm hogy olvastátok. Legközelebb történések és egy kieső és egy szavazás a következő pontgyűjtő feladatról.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése