Dzsungel pontok szerzéseA Sims Villa 6 mint tudjátok a túlélésről szól leginkább. Szóval a sims villa 6-ban PONTOKAT gyűjtünk. A simek és egyben a játékosok is megtehetik ezt. EZ nagyon fontos lesz az fináléban ,mert az utolsó háromban a pontok és nem a nézői szavaztok fognak dönteni ,hogy ki juthasson tovább a fő finisbe.  EGYBEN a szavazásoknál ha a sim akinek a legtöbb pontja van kieső helyen van nem esik ki automatikusan az esik ki aki utána jön.


A simek maguktól rengeteget boxolnak és edzenek a földön. Ezekért felszámolok +5 pontot a simeknek akárhányszor csinálják. A részekben is ki fogom rakni képpel folyamatosan hogy ki mit csinált a pont szerzés érdekében.

 

Az éjszaka nyertese. Egy ágy van az egész dzsungel táborban így éjszakára az álmos simekből csak egy aki elég gyors és ügyes tudja kialudni magát hogy teljes erejében maradjon. A többieknek padok és kisebb párnás székek maradnak. Ha valaki megnyeri az estét kap mellé +8 pontot hisz így igazi "túlélő"

 

Jár pont a nyertes kiszavazásokért. Mikor megy a szavazás hogy "ki maradjon bent ?" és persze ott valaki kiesik ,de van aki első helyezés lesz. Ő kap +15 pontot. Itt a játékosok is szerepet játszanak hisz ők gyűjthetnek pontot,hogy elsők legyenek.


  A környezet védelem fontos. Így növény ültetésért és szemét kidobásért jár +2 pont. A növényeknél pedig maga a kert gondozásáért jár +2 pont.


Minden úszásért kapnak a lakók +1 pontot

Szóval ennyi lenne az össze pont amit szerezni lehet. Itt találjátok a táblázatot:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése