SV8 Versenyzők és történetük

 


Íme a vissza térő 14 sim és játékosa a történetükkel:

 Kagome - Orsi
A Sims Villa 4 óta egy manga és anime gyártó cégnél dolgozik, mint grafikus, de minden álma egy saját manga elkészítése ebből az okból kifolyólag is csatlakozott a Sims Villa 8hoz.

Primrose - Bálint
 
* Írás alatt *

Ez a Party ruhája
Skyler - Barbi

A villa óta kerek egy év telt el, ami nagyon hosszú idő. Mikor megnyertem az évadot a családom és a barátaim nagyon büszkék voltak rám. Kezd hiányozni a villa és az ottani élet, meg a többiek is. De fel a fejjel hiszen vár rám a Sims Villa 8. Most kanyarodjunk vissza az azóta eltelt egy év eseményeire. Talán az egyik legnagyobb változáson a külsőm esett át, már nem vagyok feketébe burkolózva. A nyeremény egy részét az új könyvemre fordítottam, aminek címe: A lakók ötven árnyalata. Szerencsére veszik ,mint a cukrot és nagy sikere van. Sajnos volt kellemetlen esemény is, legalábbis számomra kellemetlen emlék. A barátaim meghívtak egy buliba, ahol a házigazda öccsének madárpókja meglépett kis fészkéből. Szabadon lófrált a házban mígnem az én vállamon kötött ki. Tudni kell, hogy rühellem a 8 lábú szörnyeket, szóval ez felért egy rémálommal. A pánikszerű visításomra jött a felmentő sereg rohanva. Az egyik hős lovagom kitalálta,hogy az üveggel leüti a szökevényt a vállamról. Ez nem volt túl nyerő ötlet kicsit ittasan, úgyhogy sikeresen leütött a pezsgővel. Hogy mi történt az után arról már csak meséltek nekem, mert kómába voltam 1 napig. Később megismertem a pók gazdáját. Nagyon jól nézett ki és jól elvoltunk egymással. Később elkezdtünk járni és már lassan egy éve együtt vagyunk. Nekem Eric a legnagyobb változás az életemben, nagyon szeretem és hiányozni fog a villa alatt. Annyira furcsa lesz, hogy nem mellette ébredek majd otthon, hanem egy labirintus közepén vadidegenek társaságában.

 Hannah - Pammy

Hannával az SV2 óta rengeteg dolog történt, hiszen az évadban mégcsak 18 éves volt mikor bekerült, mára már 24 éves nővé vált. Miután véget ért az évad tovább folytatta modell munkáját, és egyre fentebb jutott a ranglétán, több híres újság címlapjára felkerült és szépségversenyekre is meghívták zsűrizni. Anthonyval a kapcsolata elég zavaros volt többször is különváltak, de végül mégis egymásra találtak, és azóta is boldogan élnek együtt, és közös jövőt terveznek, már az eljegyzés meg is történt. Yvettel nyitottak egy közös blogot, hiszen azóta is legjobb barátnők maradtak, mióta végetért az évad. Hannah nagyon izgatott volt mikor megtudta, hogy visszahívják a műsorba, hisz sok rosszat kapott, de mégtöbb jót ott, szeretne ismételten versengeni, és megmutatni, hogy a modellek igen is harcias típusok, és semmitől sem ijednek meg! Bár fájó szívvel is ment be, mert megint külön kellett válnia Anthony-tól, de ő támogatja, és szorít neki, és természetesen várni fog majd rá!

 Molly - Andi

Molly a Sims Villa 3 óta egy modell cégnél dolgozik, meglepetés! Mint mondell : D Továbbra is tartotta a kapcsolatot volt lakótársaival és kapva kapott az újabb alkalmon. Habár Márióval nem volt felhőtlen a kapcsolata a villában kint egész jóban lettek. Meglátjuk mi lesz köztük. Johnnyval a kapcsolata már a villában is barátság volt, de az idő eltávolította egymástól őket. Stellával továbbra is barátok de hát Stella most nem csatlakozott az évadhoz szóval új barátokat kell szereznie.

 Rosalia - Hajnii

A Sims Villa 4 óta járja az újságírók és könyvírók útját. Rátalált az igazira akivel össze is házasodott ám pár hónapra rá szakítottak. Az újrakezdés végett jött a Sims Villa 8-ba vissza és persze hogy megmutassam ennyit erősödött.

 April - Enikő

A Sims Villa 5 végével Markkal megszakadt a kapcsolata. Nem volt több randi, és vissza alakult emberré. A villa után kislemezeket adott ki viszont nem hoztak neki teljes sikert. Így újra próbálkozik a Sims Villa 8-ban. Nyerni akar és egy teljes albumot.

 Jaminah - Zoli

Jaminah, a Sims Villa 6 játékosaként lett ismert a Simek világában! Mint tudjátok, 4. helyezettként végzett. Azóta azonban eltelt 2 sims év, és rengeteg minden történt vele. Az első és legfontosabb talán az, hogy rátalált az igaz szerelemre. Méghozzá nem is akárkivel. Aki emlékszik, Flame mellett, én, mint Flame és Jaminah játékosa, indítottam egy fiú simet is a Sims Villa 7-ben, Flame kedvesét, aki a beszavazó show-n kiesett. Flame tehát bent a villában, szerelme pedig kint. Igen ám, csakhogy Jaminah Carlos áldozata lett. Elrabolta a szívét. Egy esti party alkalmával történt köztük egy s más. Szerelembe estek. Persze erről a játék alatt Flame mit sem sejtett. Jaminah és Carlos házasságot terveznek, de nem akarnak elsietni semmit, hiszen fiatalok, mind ketten alig 21 évesek. Jaminah szeretne családot alapítani, de még várni szeretne. Egyébként a lánnyal sok más dolog is történt, nyitott egy éttermet, miután elhagyta a dzsungelt, vásárolt magának egy luxus-lakást, ahol történetesen barátaival él együtt, Willow Creek városában. Hírnevét és szépségét kihasználva rengeteg előnnyel nézhet szemben az életében. Ugyebár, csaknem 2 év telt el a Sims Villa 6 óta, még mindig ismerik a nevét. Azért jött vissza, hogy csorbáját kijavítva, megnyerje a Sims Villa 8-cat, és nyereményéből tovább építgethesse életét.
 Jodie - Dorina

A Sims Villa 6 dzsungelben elért második helyezett óta járja a divat tervezői és fitnesz élet titkait. Jaminahval és Primmel továbbra is tartja a kapcsolatot és itt lesz az ideje az új kalandnak.

 Johnny - Eszti

Sims Villa 3 óta sem változott vele semmi. Továbbra is rengeteg baráttal tölti az időt és nem mondott nemet az újabb Sims Villa kalandra.

 Bence - Bence

Bence a Sims Villa 3 szerelmi hullámvasútja után nem találta meg az igaziját továbbra sem. Magánedző lett és nem tántorítja el egyetlen hegy sem. Az évek alatt bejárta fél európát és járt már Ausztriában is. Az élete kaland szóval miért maradna ki még egy Sims Villából?

Mark - Félix

A Sims Villa 5ből az utolsó fiúként ment el és azóta éli a hírességek életét. Mindenhol megállítják és fényképet kérnek tőle. Álma DJ-ség felé hajlik, de még nem kapott nagyobb felhívásokat. A Sims Villa 5 Amandájábal a nyertessel viszont továbbra is jó kapcsolatot ápol, Aprillel viszont nem és most hogy együtt lesznek az évadba ki tudja mi történik majd.

 Márió - Gyuri

A Sims Villa 3mas karriere után szinte senkivel sem tartotta a kapcsolatot. Családi problémáiról szóltak az újságok és a hírek. A sok kirohanásáról és botrányáról. A Sims Villa 8ba vissza térve akarja megmutatni hogy mennyit változott az előző évad óta.

 Oscar - Martin

Na hát akkor ha mindenki elmeséli mi történt vele az elmúlt idő alatt, én sem maradok ki a sorból!
Miután olyan csúfos véget ért a kapcsolatunk Leával, és csúfos vereséget szenvedtem tőle a párbajon, úgy döntöttem, hagyom ezt az edzőtermes kinézetet, és viselkedést, és üzletembernek álltam, jelenleg a Sims Financial Industries üzleti menedzsereként dolgozom, de a műsor felhívására nem tudtam nemet mondani wink hangulatjel Idén megmutatom mi is rejlik bennem igazából! és összejöttem a világ legszebb nőjével Andreával és az esküvőt terveztük a játék előtt, de elvetettük a tervet hisz jött a levél és elfogadtam a kihívást. Megpróbáltatás lesz a kapcsolatunkban.


Hannah - Pammy (SV2)
Johnny - Eszti (SV3)
Márió - Gyuri (SV3) 
Molly - Andi (SV3)
Bence - Bence : D (SV3)
Rosalia - Hajnii (SV4)
Kagome - Kagome : D (SV4)
Mark - Félix (SV5) - A sim készítője én voltam
April - Enikő (SV5) - A sim készítője én voltam 
Jaminah - Zoli (SV6)
Jodie - Dorina (SV6)
Primrose - Bálint (SV6)
Skyler - Barbi (SV7)
Oscar - Martin (SV7)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése